AZIATISCH FUSION RESTAURANT PANDA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 277 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aziatisch fusion restaurant Panda. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 6:30 Snel bezorgd en goed eten. Heb een super ervaring beleefd. Mocht ik weer in Heerde komen bestel ik hier zeker weer.
21 mei 2024 om 22:10 Het eten was super maar bijna 3 uur wachten vind ik wel lang Als je dan reen bericht doet van sorry het is druk en het duurt wat langer dan zou ik er mee kunnen leven
13 mei 2024 om 19:54 Sushi was super. Lekker vers en zelfs nog wat warm.
10 mei 2024 om 6:25 De sushi was heerlijk!
5 mei 2024 om 20:51 10 minuten over de afgesproken tijd. Prima sushi, alleen erg pittig gekruid.
5 mei 2024 om 18:20 Nog steeds wachtende 2 uur later liegen dat ze me gebeld hebben.
1 mei 2024 om 20:01 Keurig op het afgesproken tijdstip bezorgd, alles goed warm, vers en erg lekker.
1 mei 2024 om 19:51 ruim 2 uur moeten wachten op eten en 2 keer moeten bellen. was ook niet de eerste keer
29 apr 2024 om 18:00 Geen eten gehad!!!!!
28 apr 2024 om 19:19 Kwaliteit kunnen we niet beoordelen omdat de bestelling na bijna 2,5 uur nog niet bezorgd is. Ze zijn telefonisch ook niet meer te bereiken. We gaan hier niet meer bestellen
24 apr 2024 om 19:52 Erg lekker gegeten! Het eten was goed op de aangegeven tijd gebracht en goed verpakt en warm. Prima Chinees, geen vette stukken in het vlees e.d. en naar onze menig goed op smaak zonder erg zout te zijn.
19 apr 2024 om 20:17 Vind het eten de laatste tijd er niet beterder op geworden beetje jammer voor best veel geld.