AZIATISCH FUSION RESTAURANT PANDA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 142 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aziatisch fusion restaurant Panda. Meer weten? Ontdek meer

21 jan 2023 om 20:18 Bestelling kwam later, maar er werd netjes gebeld en we kregen een portie mini loempia's van het huis ivm de latere bezorging. Eten was goed heet en heerlijk!!!
9 jan 2023 om 9:19 Goed eten en grote porties. Eten was nog heerlijk warm bij bezorging. Vriendelijke bezorger.
8 jan 2023 om 21:02 Vandaag voor het eerst besteld, restaurant belde gelijk na ontvangst van bestelling dat ze niet de verwachte levertijd konden halen omaatje dat het een half uurtje later werd.
23 dec 2022 om 19:34 Bedankt weer voor het lekkere eten, weer zo goed 5 sterren dik verdiend, en tot de volgende keer (en maak u niet druk dat het mis ging, voor ons geen enkel probleem netjes opgelost) goeie service.
23 dec 2022 om 18:49 Was goed maar niet bijzonder! Volgende x iets beter je best doen Panda!dan krijg je 5 sterren,zoals je concurent in Hattem altijd wel krijgt. Bedankt voor de aardige bezorger!
19 dec 2022 om 20:44 Was heerlijk. Goed eten voor een goede prijs. Snelle bezorging!
18 dec 2022 om 5:51 Varkens vlees was niet teeten zo taai. Hebben het weg gegooid. De rest was prima
11 dec 2022 om 20:19 Heerlijk eten en het was op tijd goede aanbeveling
9 dec 2022 om 20:59 Heerlijk eten
2 dec 2022 om 20:11 Keer wat anders besteld dan ons gebruikelijke. Maar ook dit was weer heerlijk. Als je lekker chinees wilt ben je hier goed. Bedankt weer en ook voor de kroepoek.
30 nov 2022 om 22:29 Eten lekker en bezorging prima + ruim op tijd.
27 nov 2022 om 20:18 netjes gebeld dat het eten 15 minuten later kwam, heerlijk gegeten!!! vriendelijke bezorger.